Werken bij

Ben jij het talent waar naar wij op zoek zijn?

VACATURES

We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s

Wat zoeken we?

– leerkracht groep 1 of 2 (fulltime/parttime)

– Leerkracht groep 8 (groep 5-7 bespreekbaar – fulltime/parttime)

Wie zijn wij?

– De Eben-Haëzerschool in Opheusden is een 18 klassige basisschool met ca 440 leerlingen.

– De Eben-Haëzerschool in Opheusden valt samen met de Rehobothschool in Opheusden en de Sébaschool in Ochten/Kesteren onder het bestuur van de VCOG in de gemeente Neder-Betuwe.

– Als school zijn we aangesloten bij het samenwerkingsverband ‘Berséba’ Regio Midden.

Van de nieuwe collega verwachten wij dat hij/zij:

– van harte christelijk onderwijs op gereformeerde grondslag geeft;

– een positieve bijdrage levert aan de goede sfeer van de school;

– op een constructieve wijze meedenkt in de schoolontwikkeling;

–  zich mede inzet in de ontwikkeling naar een professionele cultuur;

– bij voorkeur kerkelijk verbonden is aan de (Oud) Gereformeerde Gemeenten (in Nederland) of Hersteld Hervormde Kerk.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Inlichtingen worden graag verstrekt door de directeur-bestuurder, de heer J.A. Zwerus, tel. 0488-441457 (school) of 06-40464765.

Een bezoek aan de school is altijd mogelijk. Bel gerust om een afspraak te maken.

Sollicitatiebrieven kun je uiterlijk D.V. woensdag 5 juni sturen naar de directeur-bestuurder de heer J.A. Zwerus, Lindelaan 15, 4043 MA Opheusden. Mailen kan naar jazwerus@vcognederbetuwe.nl