Werken bij

Ben jij het talent waar naar wij op zoek zijn?

Vacatures

Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde onderwijsassistent die op zoek is naar een baan?

Dan hebben wij jou iets moois te bieden…….

Wie zijn wij?
De Eben-Haëzerschool in Opheusden. Wij zijn een reformatorische school en behoren met de Rehobothschool te Opheusden en de Sébaschool te Ochten tot dezelfde schoolvereniging, de VCOG te Neder-Betuwe.

De Eben-Haëzerschool wordt momenteel bezocht door ongeveer 450 leerlingen en 30 peuters die in onze peuterspeelzaal worden opgevangen. Voor onze school zijn we op zoek naar een enthousiaste (fulltime) onderwijsassistent.

Wat kunnen wij bieden?

• een baan met een grote variatie aan werkzaamheden;
  • een baan met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd;
  • een plaats in een gezellig team dat van samenwerken houdt.

Van deze nieuwe collega verwachten wij dat zij:

• de grondslag van de school, Gods Woord en de Drie Formulieren van Enigheid, van harte onderschrijft;
  • een positieve bijdrage levert een goed en veilig schoolklimaat;
  • een bijdrage levert aan de goede en collegiale sfeer in het team;
  • in staat is leerlingen te motiveren en te betrekken bij alle activiteiten;
  • op een constructieve wijze meedenkt in de schoolontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?
Inlichtingen worden graag verstrekt door de directeur, de heer O.J. Dekker tel. (0488) 441457 (school) of 0620988316 (privé).
Sollicitatiebrieven kun je tot uiterlijk  D.V. 5 juni versturen aan de directeur-bestuurder van de VCOG, de heer J.A. Zwerus, Lindelaan 15, 4043 MA Opheusden of per mail: jazwerus@vcognederbetuwe.nl.